Η Μάνια Παπαδημητρίου και ο Νίκος Αρβανίτης επί σκηνής

«Σόλο Ντουέτο», με πρωταγωνιστές την Μάνια Παπαδημητρίου και τον Νίκο Αρβανίτη στο Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας.

Η θεατρική εταιρεία «Πράξη» της Μπέττυ Αρβανίτη παρουσιάζει το βραβευμένο έργο του Tom Kempinski «Σόλο Ντουέτο» στην Β’ Σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας, σε σκηνοθεσία της Ελένης Μποζά με πρωταγωνιστές την Μάνια Παπαδημητρίου και το Νίκο Αρβανίτη. Η πρεμιέρα της παράστασης έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2011.

Στην υπόθεση του έργου, μια διάσημη βιρτουόζος του βιολιού, η Στέφανι Έιμπραχαμς, έρχεται αντιμέτωπη με μια απρόβλεπτη προσωπική τραγωδία κι αναγκάζεται να επαναπροσδιορίσει τη ζωή, τα βαθύτερα συναισθήματα και τις αξίες της όταν συναντά τον ανατρεπτικό ψυχίατρο Δρ. Φέλντμαν.

Το έργο του Tom Kempinski μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1986 με πρωταγωνιστές τους Μάξ Φόν Σίντοφ, Τζούλυ Άντριους, Αλαν Μπέιτς και Λίαμ Νίσον σε σκηνοθεσία Α. Κοντσαλόφσκι. Το 2009 ξαναπαρουσιάστηκε στο θέατρο Almeida και στην συνέχεια στο West End αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από κριτικούς και κοινό.

Πληροφορίες: Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, Κεφαλληνίας 16 στην Κυψέλη. Τηλέφωνο 210-8838727. Ώρες παραστάσεων Τετάρτη (λαϊκή) και Κυριακή στις 20:00, Πέμπτη έως Σάββατο στις 21:00. Γενική είσοδος 19 ευρώ, φοιτητικό 16 ευρώ, λαϊκή 16 ευρώ. Διάρκεια 100 λεπτά.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε