Βίοι ερωτικοί…

  • Πρεμιέρα για έξι θεατρικά έργα, από τα οποία τα τέσσερα συνεχίζονται για 2η χρονιά, απόψε στην Αθήνα.

* «Cafe la femme», διασκευή του έργου «Η πιο δυνατή» του Στρίντμπεργκ στο Θέατρο Τέχνης (Φρυνίχου 14, Πλάκα). Η σκηνοθεσία είναι της Δέσποινας Γκάτζιου, η οποία και πρωταγωνιστεί μαζί με τους Γιώργο Γκάτζιο, Μάι Χένα, Χαρά Δημοπούλου, Ειρήνη Ράπτη. Τη μουσική της παράστασης έγραψε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

* «Βίοι Αγίων» για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Θησείον» (Τουρναβίτου 7, Ψυρρή. Τηλ.: 210-3255444). Τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι του Μιχαήλ Μαρμαρινού και παίζουν Θεοδώρα Τζήμου, Μελίνα Αποστολίδου, Σμαρώτα Γαϊτανίδου, Γιώργος Κριθάρας, Αλεξάνδρα Παυλίδου, Θοδωρής Πολυζώνης.

* «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου από την ομάδα θεάτρου «Οπερα» για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο «Σφενδόνη» (Μακρή 2, Μακρυγιάννη). Η σκηνοθεσία είναι του Θοδωρή Αμπαζή και παίζουν: Δανάη Σαριδάκη, Νίκος Γιαλελής, Τζωρτζίνα Δαλιάνη, Νέστωρ Κοψιδάς.

* «Ερωτική αναρχία» του Αλμπερτ Γκέρνι στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» (Κυψέλης 54, τηλ.: 210-8827000). Σκηνοθετεί η Πέμη Ζούνη και παίζουν: Κώστας Αρζόγλου, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Ευδοκία Ρουμελιώτη.

* «Φουρκέτα» της Ελένης Γκασούκα, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Εμπορικό» (Σαρρή 11, Ψυρρή. Τηλ.: 210-3211750). Πρωταγωνιστούν οι Μαρία Καβογιάννη, Κώστας Κόκλας.

* «Πολύ καλά» της Λίλας Κρου για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Εξαρχείων (Θεμιστοκλέους 69. Τηλ.: 210-3300879). Η σκηνοθεσία είναι του Τάκη Βουτέρη και παίζουν οι Σοφία Ολυμπίου, Αννίτα Δεκαβάλλα.

  • Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΔΑΚΙΣ, Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε