Γιορτές με θέατρο

  • Οι γιορτινές χριστουγεννιάτικες μέρες είναι από τις πιο θεατρόφιλες της χρονιάς! Σήμερα Τρίτη έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε αξιόλογες θεατρικές προτάσεις, όπως:

«Φύλλα από γυαλί» του Φίλιπ Ρίντλεϊ στο Απλό Θέατρο

«Φύλλα από γυαλί» του Φίλιπ Ρίντλεϊ στο Απλό Θέατρο **Την επιστροφή της Βέρας Κρούσκα στη σκηνή, στο εξαιρετικό κοινωνικό δράμα του Φίλιπ Ρίντλεϊ «Αίμα στο χιόνι», σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, στο θέατρο «Βασιλάκου» (Προφήτη Δανιήλ 3 και Πλαταιών, Μεταξουργείο, τηλ. 210- 3467735). Απόψε, στις 9.15 μ.μ.

**Ακόμη ένα δράμα του ταλαντούχου Βρετανού συγγραφέα, τα «Φύλλα από γυαλί» σε σκηνοθεσία της Βίκυς Γεωργιάδου, αυτή τη φορά και στη σκηνή του Απλού Θεάτρου (Χαρ. Τρικούπη 4, Καλλιθέα, πίσω από την Πάντειο, τηλ. 210- 9229605). Η Θέμις Μπαζάκα στον ρόλο της μητέρας μιας οικογένειας φορτωμένης με ένοχα μυστικά. Στις 9 μ.μ.

**Το εξαιρετικό ψυχογράφημα του Χάουαρντ Μπάρκερ «Το ύστατο σήμερα» σκηνοθετεί και ερμηνεύει ο Λευτέρης Βογιατζής, στο ανακαινισμένο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων (Κυκλάδων 11 και Κεφαλληνίας, Κυψέλη, τηλ. 210- 8217877). Μαζί του ο Δημήτρης Ημελλος. Ενας άνδρας εμφανίζεται σ’ ένα μπαρμπέρικο κοντά σε κάποιο λιμάνι και αυτοσυστήνεται ως αγγελιαφόρος κακών ειδήσεων. Ενα ποιητικό κείμενο για έναν κόσμο που καταρρέει. Στις 9 μ.μ.

Τελευταίες παραστάσεις αυτές τις μέρες για:

**Την παράσταση που ισορροπεί μεταξύ θεάτρου σκιών και… ηθοποιών, «Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος δράκος», του Δήμου Αβδελιώδη, στο Θέατρο Μπάντμιντον (Αλσος Στρατού, Γουδή). Δυνατός μύθος, «μαγικοί» φωτισμοί και εξαιρετικά τα τραγούδια του Βαγγέλη Γιαννάκη. Σήμερα και αύριο διπλές παραστάσεις, 7 μ.μ. και 9 μ.μ.

**Τη Νίτα Παγώνη στον μονόλογο «Τηλεφώνησε ο γιος σου», που πραγματεύεται τη νόσο του Αλτσχάιμερ και τη μοναξιά της τρίτης ηλικίας. Απόψε, στις 9 μ.μ. Εως 5/1.

**Τον «Κυνηγό» του Βασίλη Χριστοφιλάκη στο Θέατρο Πορεία (Τρικόρφων 3-5 και 3ης Σεπτεμβρίου 69, Κυψέλη, τηλ. 210- 8210991) με τον Κώστα Καζανά. Απόψε, στις 7 μ.μ. Εως 5/1.

  • Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ελευθεροτυπία, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε