Σολντ άουτ η εναλλακτική «Κάρμεν»

Σολντ άουτ η εναλλακτική «Κάρμεν»
  • Σολντ άουτ ήταν στην πρεμιέρα της η εναλλακτική «Κάρμεν» με τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Μελέτη Ηλία, που ανέβηκε σε μια αυλή νεοκλασικού στο Μεταξουργείο. Προπώληση μεγάλη υπάρχει και για τις υπόλοιπες μέρες. Σπεύσατε!

«Τζακ ποτ». Σ’ αυτόν τον τίτλο θα ακούει η νέα παραγωγή που ετοιμάζει για την «Αθηναΐδα» του με τη «Σπείρα-Σπείρα» του ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ολο το μουσικό έργο θα παίζεται σε ένα σκηνικό όπου θα πρωταγωνιστεί η πράσινη τσόχα και τα τυχερά παιχνίδια, και οι άρρενες της «Σπείρας» θα παίζουν σε μια ρουλέτα. Για φέτος ξεχάστε τα ταλαντούχα κορίτσια-μέλη της «σαρωτικής» ομάδας. Μόνο άρρενες θα ‘χει το παιχνίδι, με μόνη εξαίρεση την Πωλίνα, που θα είναι η «γκρουπιέρισσα»!

Ο Αρης Λεμπεσόπουλος, ο Χρήστος Στέργιογλου, η Μαριάνθη Σοντάκη θα συμπρωταγωνιστήσουν στον «Θαυματοποιό» του Μπράιαν Φρίελ, που πρόκειται να ανοίξει τη χειμερινή σεζόν στο «Ιλίσια-Ντενίση». Σκηνοθέτης της παράστασης θα είναι ο Αλέξης Ρίγλης. Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα επιστρέψει στο συγκεκριμένο θέατρο «Το άνθος του κάκτου» που σκηνοθέτησε η Μιμή Ντενίση, η οποία πρωταγωνιστεί σ’ αυτό μαζί με τους Κώστα Βουτσά, Παναγιώτη Μπουγιούρη και Αθηνά Οικονομάκου. Το «Ανθος» θα περιοδεύσει στις αρχές της σεζόν στην επαρχία.

Ο Αγγελος Αντωνόπουλος θα φιλοξενείται τις Δευτέρες και τις Τρίτες του χειμώνα στο θέατρο «Αμιράλ», ερμηνεύοντας τον μονόλογο «Μινέτι» του Τόμας Μπέρνχαρντ. Στο έργο αυτό ο Μπέρνχαρντ ανεβάζει στη σκηνή έναν σπουδαίο Γερμανό ηθοποιό, τον Τόμας Μινέτι, και μέσα από τις μνήμες του μιλάει για όσα αφορούν το θέατρο και τον κόσμο του.Μιλάει για τις ματαιώσεις και τις ελπίδες, για την άνοδο και για την πτώση.

Η Σοφία Σεϊρλή θα παίξει πλάι στη Λυδία Κονιόρδου στην «Κυρία Κούλα», που πρόκειται να δούμε τον χειμώνα στο Θέατρο Τέχνης. Το μπεστ σέλερ του Μένη Κουμανταρέα ανεβαίνει στη σκηνή σε θεατρική διασκευή του Ακη Δήμου και σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. Ο τελευταίος έκλεισε τη Σεϊρλή για τον δεύτερο γυναικείο ρόλο, ενώ επιστρέφοντας από την Ασία, όπου κάνει διακοπές, θα επιλέξει και τον νεαρό ηθοποιό που θα εμφανιστεί στο πλευρό τους. Αναμένουμε.

Βασίλης Μπουζιώτης, ΕΘΝΟΣ, 02/07/2010

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε