Εγκαίνια για το «Κοινωνικό Θεατροπωλείο» του ΚΘΒΕ

Αύριο σηκώνει τα «κεπέγκια» του το Κοινωνικό Θεατροπωλείο, που εγκαινιάζει το ΚΘΒΕ στο πλαίσιο της διάχυσής του στην πόλη της Θεσσαλονίκης και της εφαρμογής της κοινωνικής του πολιτικής, παρουσιάζοντας το νεανικό έργο του Έντα Γουόλς Chatroom, στο νέο Υπερώο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Οι θεατές των παραστάσεων του νέου αυτού θεσμού καλούνται να καταβάλουν, αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά ιδρύματα.

Το έργο, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιώργου Ρούφα και πρωταγωνιστές τους Γιάννη Καραούλη, Χάρη Παπαδόπουλο, Μαριάννα Αβραμάκη, Ματίνα Κουλουριώτη, Θάνο Φερετζέλη Εύα Οικονόμου-Βαμβακά, θα παρουσιαστεί έως τις 30/3 και στις 18-20/4, ενώ ενδιαμέσως θα ανεβούν τα έργα Σκυλιά στο πάρκο, Συλλογή, Δίψα καιΔούλες.

* Παράλληλα, σήμερα στην Αθήνα, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, το ΚΘΒΕ και το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης διαθέτουν 50 δωρεάν προσκλήσεις για το έργο Ντιμπούκ του Μπρους Μάγιερς, από το ομώνυμο έργο του Σαλόμ Άνσκι, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και μουσική Σαβίνας Γιαννάτου, με τους Δημήτρη Παπανικολάου και Δέσποινα Κούρτη, που παρουσιάζονται στο ΙΜΚ. Οι 50 διπλές προσκλήσεις διανέμονται για τη σημερινή παράσταση από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με σειρά προτεραιότητας. Κρατήσεις-πληροφορίες: 210-34.18.579, 11.00-14.00.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε