Η Τάνια Τρύπη ως Ωραία Ελένη

Η Τάνια Τρύπη θα υποδυθεί την Ωραία Ελένη στον «Ορέστη» που πρόκειται να ανεβάσει με το Εθνικό Θέατρο στο θέατρο της Επιδαύρου ο Γιάννης Χουβαρδάς. Ο σκηνοθέτης είχε πριν από λίγο καιρό κλείσει μόνο τον Νίκο Κουρή για τον ομώνυμο ρόλο και τη Στεφανία Γουλιώτη για αυτόν της Ηλέκτρας, μα αυτές τις μέρες προχώρησε και στην υπόλοιπη διανομή.

Η Τάνια Τρύπη ως Ωραία Ελένη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, λοιπόν, έδωσε τον απαιτητικό ρόλο της Ωραίας Ελένης στην Τάνια Τρύπη, η οποία ανήκει ήδη στο δυναμικό της πρώτης κρατικής σκηνής και ξεχωρίζει τώρα στο «Τρίτο Στεφάνι» στο «Κοτοπούλη-Ρεξ».

Παραμένω στα του «Ορέστη» του Γιάννη Χουβαρδά για να σας ενημερώσω ότι έκλεισε ακόμα τους Χρήστο Στέργιογλου, Κόρα Καρβούνη, Ελενα Τοπαλίδου και προχωρά ακάθεκτος για να ολοκληρώσει τη διανομή.  Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Κουρής και η Τοπαλίδου είναι ζευγάρι στη ζωή -έχουν παντρευτεί και έχουν αποκτήσει και ένα παιδί- και θα βρεθούν μαζί και στη σκηνή, ύστερα από καιρό. Εκεί γνωρίστηκαν, εκεί αγαπήθηκαν, εκεί συνεχίζουν!

Η Ηλιάννα Μαυρομάτη είναι μια πολύ νέα ηθοποιός η οποία ετοιμάζεται για το θεατρικό της ντεμπούτο στο «Λα Τσούγκα» που ετοιμάζει η Ελενα Σκότη για το θέατρο «Επί Κολωνώ» με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η γοητευτική Ηλιάννα είναι κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη. Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά, που λένε.

Ολα δείχνουν πως το «Σλουθ», που γνωρίζει μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία στο «Αθηνών», θα πάρει πράσινο φως και για του χρόνου.

Εκτός σανιδιού θα βρεθεί το καλοκαίρι ο Γιώργος Κιμούλης. Σκέφτηκε αρκετά έργα για να τα παρουσιάσει σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, αλλά κατέληξε ότι πρέπει να ξεκουραστεί και να μην παίξει το καλοκαίρι – πράγμα που κάνει ακατάπαυστα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να έχει εξοντωθεί.

Ο Αντώνης Λουδάρος θα συμπράξει στην παράσταση που θα φιλοξενήσει το «Παλλάς» με πρωταγωνίστρια τη Μαρινέλλα και σκηνοθέτη τον Σταμάτη Φασουλή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, που ξεχώρισε στο ξεκίνημά του στην επιθεωρησιακή δουλειά «Της Λαρίσης το ποτάμι» που είχε γίνει στο Θεσσαλικό Θέατρο, θα γράψει κείμενα για την επιθεώρηση που ετοιμάζει σ’ αυτό ο Κώστας Τσιάνος.

  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΣ, ΕΘΝΟΣ, 22/01/2010

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε