«Θερμοκήπιο» δικαστηρίων

  • ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΠΕΡΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
  • Θέλω να δηλώσω: 1. Οι διαδικασίες αποδοχής της κληρονομιάς του θείου μου Λευτέρη Βογιατζή συνεχίζονται συντεταγμένα με τους ρυθμούς των ελληνικών και γερμανικών δικαστηρίων. 2. Το δεύτερο στάδιο των ενεργειών μας είναι η αποσφράγιση του σπιτιού του θείου μου στην οδό Κομνηνών (το οποίο σφραγίσαμε με εισαγγελική εντολή αμέσως μετά τον…

lefteris vogiatzisΔιαστάσεις παίρνει το θέμα της διαχείρισης της περιουσίας και του πνευματικού έργου του Λευτέρη Βογιατζή, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε από τη Γερμανία προς τη Σεμίνα Διγενή ο ανιψιός του σκηνοθέτη Παναγιώτης Σταμ. Βογιατζής και η οποία είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Παναγιώτης Βογιατζής αναφέρει σχετικά:

Με μεγάλη μου λύπη παρακολουθώ, μέσω του Διαδικτύου, αλλά και ενημερώνομαι προσωπικώς από τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου στην Ελλάδα την ύπαρξη μιας εσκεμμένης δραστηριότητας η οποία έχει σχέση με την αντιμετώπιση του πνευματικού έργου του θείου μου, Λευτέρη Βογιατζή, από πρόσωπα που ουδεμία συγγενική ιδιότητα έχουν με τον θείο μου με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ για ίδιον όφελος.

Θέλω να δηλώσω:
1. Οι διαδικασίες αποδοχής της κληρονομιάς του θείου μου Λευτέρη Βογιατζή συνεχίζονται συντεταγμένα με τους ρυθμούς των ελληνικών και γερμανικών δικαστηρίων.
2. Το δεύτερο στάδιο των ενεργειών μας είναι η αποσφράγιση του σπιτιού του θείου μου στην οδό Κομνηνών (το οποίο σφραγίσαμε με εισαγγελική εντολή αμέσως μετά τον θάνατό του) και η εκκαθάριση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας που στεγάζεται στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων, ώστε να αποπληρωθούν οι οφειλές που τυχόν βαρύνουν τον θείο μου.
3. Ο επόμενος άμεσος στόχος μου είναι η ψηφιοποίηση του αρχείου, η βιβλιοθήκη του Λευτέρη Βογιατζή, η μουσική βιβλιοθήκη και το αρχείο του πατέρα μου Σταμάτη Βογιατζή. Ο φορέας που θα το διαχειρίζεται θα στεγαστεί στην οικία της Ανδρου (Στραπουργιές), ενώ τα αρχεία και οι βιβλιοθήκες θα στεγαστούν σε χώρο της Αθήνας που θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου.

Οποιαδήποτε ενέργεια (παράνομη αποσφράγιση οικίας ή κατάληψη περιουσιακών στοιχείων του Λευτέρη Βογιατζή) προσβάλλει το νομικό καθεστώς των ελληνικών δικαστηρίων, τη μνήμη και το έργο του Λευτέρη Βογιατζή, θα καταγγελθεί και θα διωχθεί αυτοφώρως ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Παναγιώτης Σταμ. Βογιατζής

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: