Το φονικό της Ιζαµπέλλας Μόλναρ ΚΑΙ Το κτήνος στο φεγγάρι

«Το φονικό της Ιζαµπέλλας Μόλναρ» του ∆ηµήτρη Χατζή παρουσιάζεται από την οµάδα Πρόχειρο Θέατρο. Η σκηνοθεσία είναι της ∆έσποινας Γκάτζιου, η οποία και παίζει µαζί µε τους Ειρήνη Ράπτη, Ηλέκτρα Γεννατά. Η οµάδα επανέρχεται µετά τις παραστάσεις του «Cafe la femme» στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν. Στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα, τηλ. 210-3246.614) στις 21.15.

* Υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν το φως, όπως κάποια ζώα. Αντρες και γυναίκες, που τις ζωές τους δένει ένα µυστικό. Στα «Νυκτόβια ζώα» του Χουάν Μαγιόργκα πρωταγωνιστής είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ο οποίος εκµεταλλεύεται τον νόµο περί µετανάστευσης για να µετατρέψει έναν άλλο άνθρωπο σε σκλάβο του. Στον χώρο πολιτισµού @Ρουφ (Κωνσταντινουπόλεως 10 και Ανδρονίκου 18, Κεραµεικός, τηλ. 210-3837.191) στις 21.00. Η σκηνοθεσία είναι της Μαρίνας Νατιώτη.

* Οι παραστάσεις του έργου «Το κτήνος στο φεγγάρι» του Ρίτσαρντ Καλινόσκι ολοκληρώνονται στις 15 Μαΐου. Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού µε τους Γιώργο Μπινιάρη, ∆ηµήτρη Τάρλοου, Ταµίλα Κουλίεβα, Φίλιππο Μοσχάτο, Ρωµανό Μπολώτα.

Κάθε Πέµπτη και Κυριακή στο Θέατρο Πορεία (Τρικόρφων 3-5 και 3ης Σεπτεµβρίου 69, Πλ. Βικτωρίας, τηλ. 210-8210.991).

* Το έργο του Εντουάρντο ντε Φίλιπο «Φιλουµένα Μαρτουράνο» παρουσιάζει το Θεατρικό Τµήµα της ΟΤΟΕ, σε σκηνοθεσία Ελένης Φίλιππα, στο Θέατρο Προσκήνιο (Καπνοκοπτηρίου 8 και Στουρνάρη) στις 21.00.

  • INFO
  • Οι παραστάσεις του έργου «Το κτήνος στο φεγγάρι» ολοκληρώνονται στις 15 Μαΐου στο Θέατρο Πορεία (Τρικόρφων 3-5 και 3ης Σεπτεµβρίου 69, Πλ. Βικτωρίας, τηλ. 210-8210.991).
Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: