Ιστορία ενός έρωτα

Το τελευταίο θεατρικό έργο τής καυστικής Κάριλ Τσέρτσιλ «Drunk enough to say I love you?» αφηγείται µε ανατρεπτικό χιούµορ την ιστορία του Σαµ και του Γκάι, µια ιστορία µοναδικού έρωτα, έλξης και θαυµασµού που βαθµιαία µετατρέπεται σε απέχθεια και µίσος για να µπορέσει να ζητήσει την αγάπη µε νέους όρους. Η συγγραφέας χρησιµοποιεί την ερωτική ιστορία δύο ανδρών για να µιλήσει για τον έρωτα, τις εκλογές, τη δηµοκρατία, τα βασανιστήρια, τον καφέ, την τροµοκρατία, τα οικονοµικά συµφέροντα, τον πόλεµο, την οικολογία, το κάπνισµα. Σκηνοθετεί η Κατερίνα Μπερδέκα. Παίζουν οι Γιώργος Ντούσης, Ενκε Φεζολάρι. Στο Από Μηχανής Θέατρο (Ακαδήµου 13, Μεταξουργείο, τηλ. 210-5231.131) στις 21.30.
Στην παράσταση του έργου «Πράξη χωρίς λόγια», που ανεβαίνει από το Θέατρο της Σιωπής ανάµεσα στα ερείπια του προαύλιου χώρου της Σχολής Καλών Τεχνών, η σκηνική οδηγία «Setting: a desert» του Σάµιουελ Μπέκετ δίνεται ως «Σκηνικό: ερειπωµένος χώρος». Σκηνοθετεί η Ασπασία Κράλλη. Παίζει ο Μάνος Καρατζογιάννης. Στην ΑΣΚΤ (Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, τηλ. 210-4801.260) στις 20.30.
* Το έργο «One night in heaven» παρουσιάζει η Εφη Μεράβογλου, µε τους Ισαβέλλα Αναστασίου, Μάρκο Μηνά, Κωνσταντίνα Βάρδα. Στο «Le Cafe del art» (Πλατεία Μεσολογγίου 6, Παγκράτι, τηλ. 211-7401.143) στις 21.00.
* «Ποιος είναι ο Αµλετ;» αναρωτιούνται δύο ζευγάρια στηοµώνυµη κωµωδία του Λόρενς Κάσλερ, που σκηνοθετεί η Κατερίνα Μπλάτσου. Παίζουν οι Ιγνάτιος Αξής, Μαριάννα Γιολδάση, Θάνος Καρακάσης, Σταυρούλα Μόκκα. Στο «Μπαράκι του Βασίλη» (∆ιδότου 3, Κολωνάκι, τηλ. 210-3623.625).

< INFO: «Πράξη χωρίς λόγια» είναι το έργο που ανεβαίνει στις 20.30 από το Θέατρο της Σιωπής ανάµεσα στα ερείπια του προαύλιου χώρου της Σχολής Καλών Τεχνών µε τον Μάνο Καρατζογιάννη. Στην ΑΣΚΤ (Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, τηλ. 210-4801.260)

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: