Ο «Ορέστης» του Εθνικού στην Ιταλία

  • Στη Βιτσέντζα της Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα στο «Τεάτρο Ολύμπικο» πρόκειται να φιλοξενηθεί ο πολυσυζητήμενος «Ορέστης» του Εθνικού Θεάτρου μας.

  • Στις 24, 25 και στις 26 του μήνα οι Ιταλοί θεατρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση-πρόταση που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Χουβαρδάς και που έσπασε ταμεία στην Επίδαυρο.

Η Στεφανία Γουλιώτη και ο Νίκος Κουρής στον «Ορέστη» που θα παρουσιαστεί στο «Τεάτρο Ολύμπικο», στη Βιτσέντζα της Ιταλίας.

Η Στεφανία Γουλιώτη και ο Νίκος Κουρής στον «Ορέστη» που θα παρουσιαστεί στο «Τεάτρο Ολύμπικο», στη Βιτσέντζα της Ιταλίας.

Μετά από τον άγριο φόνο της μητέρας του, Κλυταιμνήστρας, κυνηγημένος από τις Ερινύες και καταδικασμένος σε θάνατο απ’ την πόλη, ο Ορέστης μαραζώνει, έχοντας στο πλάι του την Ηλέκτρα. Στο Αργος καταφθάνουν από την Τροία ο Μενέλαος και η Ελένη. Τα δύο αδέλφια προσδοκούν από τον Μενέλαο να παρέμβει, αλλά ούτε αυτός ούτε ο Τυνδάρεως θέλουν να τους βοηθήσουν. Τον Ορέστη υποδύεται με συνέπεια ο Νίκος Κουρής και το ρόλο της Ηλέκτρας ερμηνεύει με οίστρο η Στεφανία Γουλιώτη. Στο πλευρό τους οι Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Καραθάνος, Τάνια Τρύπη, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστος Στέργιογλου, κ.ά.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: