ΝΙΚΟΥ ΠΕΡΕΛΗ: Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

  • Τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου, στις 7 μιση το απόγευμα, θα παρουσιαστεί, στην αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ακαδημίας 20 και Βουκουρεστίου γωνία, το νέο βιβλίο του συγγραφέα  & σκηνοθέτη Νίκου Περέλη «Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ»
Κάντε κλίκ για μεγέθυνση

Είναι μια αποκαλυπτική, προσωπική εξομολόγηση του Νίκου Περέλη, ολόκληρης της ζωής του και του έργου του, από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μυτιλήνη, την πολλαπλή θεατρική δραστηριότητά του στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα μέχρι και την ίδρυση της νέας Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, τη διεύθυνσή της  επί πέντε δημιουργικά χρόνια και τη βίαιη απομάκρυνσή του.

Μια εποχή ολόκληρη, 1960-2005. Σαράντα πέντε χρόνια θεατρικής και πνευματικής ζωής, γενικότερα… Πρόσωπα και προσωπεία, δράση και αντίδραση, επιτυχίες και αποτυχίες, θέσεις και αντιθέσεις μιας ολόκληρης ζωης. Όλα καθαρά και ξάστερα. Και όλα με το όνομά τους..

Θα προλογίσει ο εκδότης του βιβλίου Άγγελος Σιδεράτος και θα μιλήσει για τον άνθρωπο Περέλη ο ποιητής Φαίδων Θεοφίλου. Θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό ο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης, δικηγόρος, Πρόεδρος  της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Σωματείων της Αθήνας και ο Δικηγόρος Γιάννης Κακουλίδης. Θα διαβάσει δυό αποσπάσματα από το βιβλίο ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης. Και για την ουσία και τους έντονους  προβληματισμούς του βιβλίου, θα μιλήσει ο Στέφανος Ληναίος. Την εκδήλωση θα κλείσει με σύντομη ομιλία του ο Νίκος Περέλης.

  • Είσοδος ελεύθερη
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: