Γίνετε κι εσείς συνδρομητές του Εθνικού Θεάτρου!

Ο θεσμός των συνδρομητικών καρτών του Εθνικού Θεάτρου συνεχίζεται για τρίτη χρονιά παρέχοντας και φέτος εξαιρετικά οικονομικές τιμές αλλά και επιπλέον προνόμια στους θεατές! Φέτος θα διατεθούν 8 διαφορετικές συνδρομητικές κάρτες που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Αναλυτικότερα:

Τύπος Α – ΦΙΛΟΙ του Εθνικού Θεάτρου
Η κάρτα «Φίλοι του Εθνικού Θεάτρου» προσφέρει, πέρα από τα εξαιρετικά προνόμια, την ικανοποίηση της στήριξης του Εθνικού Θεάτρου και την αίσθηση της ενεργού συμμετοχής στις εκδηλώσεις του.
Κόστος : 1.000 ευρώ

Τύπος Β – Συνολική Συνδρομή, η οποία προσφέρει την προαγορά ενός εισιτηρίου για 15 νέες παραστάσεις της χειμερινής περιόδου και μια σειρά από άλλα προνόμια.
Κόστος : 225 ευρώ

Τύπος Γ – 10 Παραστάσεις, η οποία προσφέρει την προαγορά ενός εισιτηρίου για 10 παραστάσεις της χειμερινής περιόδου και μια σειρά από άλλα προνόμια.
Κόστος : 155 ευρώ

Τύπος Δ – 5 Παραστάσεις, η οποία προσφέρει την προαγορά ενός εισιτηρίου για 5 παραστάσεις της χειμερινής περιόδου και μια σειρά από άλλα προνόμια.
Κόστος : 80 ευρώ

Τύπος Ε – Εταιρική Κάρτα – ΝΕΟ
Η εταιρική κάρτα δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες και οργανισμούς να προσφέρουν στους πελάτες, στα στελέχη ή στους εργαζόμενους εισιτήρια για τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, μαζί με τα προνόμια των συνδρομητών
Κόστος : 500 ευρώ

Οι κάρτες Β, Γ και Δ προσφέρονται και σε ειδικές τιμές για φοιτητές. Παράλληλα για τους παλιούς μας συνδρομητές έχει προβλεφθεί έκπτωση στην τιμή αγοράς της νέας κάρτας καθώς και επιπρόσθετα προνόμια. Για αναλυτικότερες πληροφορίες για τα προνόμια και τις τιμές των καρτών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου (τηλ. 2105288170).

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: